Creme til huden

Creme til huden

Dagcreme
Dagcreme er ansigtscreme, som gennem dagen skal holde huden fugtigt og beskytte den mod alt slags vejr, så den hverken bliver for tør eller for fugtig. Man kan selvfølgelig både få dagcreme til mænd og kvinder, som passer til forskellige hudtyper. Så lige meget, hvilken hudtype man har, kan man finde en dagcreme, der passer til den.

Håndcreme
Det er rigtig vigtigt at pleje ens krop, så denne holdes sund, og det er især vigtigt at pleje ens hænder. Ens hænder bliver brugt til rigtig meget forskellige arbejde, hvor man risikerer at få hård og tør hud, som kan være til gene. Ved hjælp af forskellige håndcreme bliver det muligt at holde huden på hænderne fugtige, så man slipper for irriterende hård hud.

Natcreme
Natcreme er ansigtscreme, som man tager på om aftenen, så de kan arbejde med ens hud hele natten. Det er creme, som går helt ned i dybden, hvor den styrker og fugter huden nedefra, så man får et ”langvarigt” resultat. Der kan fås mange forskellige natcreme. Nogen hjælper mod rynker, andre mod tør hud og andre igen mod uren hud. Man kan altså finde en natcreme til ethvert tænkeligt problem.

Øjencreme
Man kan få en del øjencreme, som virker mod tør og irriteret hud omkring øjnene, samt at de mindsker rynker omkring øjnene og poser under øjnene. Ved at bruge en øjencreme hver dag kan man altså komme til at se betydelig friskere ud på en rigtig nem måde, uden at skulle ud i botox eller lignende.