Hårprodukter

Hårprodukter

Balsam
Balsam er et hårprodukt, som modvirker shampoo udtørring af håret, samt gør håret meget nemt at rede ud efter badet, hvilket ellers godt kan være en udfordring for langt hår. Man kan få balsam til al slags hår: farvet, krøllet, slidt, volumen mm.. Der er ikke det problem en balsam ikke kan klare, og på denne måde kan man nemt få sit drømme hår.

Hårkur
En hår kan meget nemt og hurtigt blive slidt ned, både på grund af vejret og de kemikalier man bruger. Slidt og tør hår er der dog råd for. Ved hjælp af en hårkur kan man få sit sunde og fantastiske hår tilbage på ingen tid. Hårkuren går nemlig ind i håret og arbejder indefra og ud – på denne måde er man nemlig sikret stærkt hår hele vejen igennem på en rigtig nem måde.

Hårvoks
Det kan være rigtig svært at få håret til at sidde godt uden at bruge forskellige hårprodukter. Her er en af de bedste helt sikkert hårvoks. Med hårvoks er det nemt at få håret til at holde en hel aften, samtidig med at man kan modulerer i det, hvis man vil ændre noget. Hårvoks kan både bruges i kort og langt hår og af mænd og kvinder. Det er nemt at benytte og rigtig nemt at vaske ud, så man slipper for fedtet hår dagen derpå.

Spray voks
Spray voks er en anden form for hårvoks, hvor man let sprayer voksen i håret for derefter at sætte det. Modsat hårspray, så kan man med spray voks, modulere sit hår hele aften, så man kan ændre og holde styr på ens hår, så længe det skulle være. Man kan få spray voks af forskellige styrker og til forskellige hårtyper, på denne måde er der altså en spray voks til ethvert behov.

Hårpudder
Hårpudder er pudder, som man hælder ned i hovedbunden, hvorefter det giver håret fylde og gør det mindre fedtet. Man kan få hårpudder i forskellige farver, så det kan passe til ens hårfarve, så man ikke kan se, at man har det i. Hårpudder er en rigtig nem måde at få mere voluminøst hår på, selv for dem med meget tynd og fladt hår.