Plejeprodukter

Plejeprodukter

Renseprodukter
Man kan få mange forskellige renseprodukter til ansigtet. De mest benyttede er make-up-fjerner og skrubbecreme til urenheder og lignende. Ved at bruge renseprodukter hver dag får man en mere ensartet og sund hud uden urenheder og rødme. Der findes renseprodukter til al slags hud, så alle har mulighed for at få smuk hud.

Læbepleje
Hvis man ikke plejer og beskytter sine læber relativt ofte, så risikerer man tørre og sprækkende læber. Indenfor læbepleje finder man en masse forskellige læbepomader samt solbeskyttelse, som begge dele sikre fugtige læber, så de undgår at sprække. Man kan få rigtig mange forskellige læbepomader. Nogle med forskellige farver, smag og dufte samt den helt klare, som bare fugter læberne uden at gøre noget ved udseendet. Der er noget for enhver smag, kvinder såvel som mænd.

Shower gel
Man kan få rigtig mange forskellige shower gels, og man helt sikkert for noget for enhver smag og til enhver hudtype. Man kan få shower gels i diverse forskellige dufte, her er det faktsik kun fantasien, der sætter begrænsninger. Desuden er mange af dem også fugtgivende, så de ikke kun renser din hud, men også sørger for at pleje huden i dybden, så bodylotion faktisk bliver overflødigt.